Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Kırıkkale İl Özel İdaresi Bilim ve Sanat Merkezi

Telefon : 03182243062
Belgegeçer : 03182243064
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://kirikkalebilsem.meb.k12.tr
Adres : KARŞIYAKA MAH. 2179 SK. IL ÖZEL IDARESI BILIM SANAT MERKEZI BLOK NO: 34/2 MERKEZ / KIRIKKALE
VİZYON : *Ülkemizde en iyi Bilim ve Sanat Merkezi olarak diğer merkezler arasında yer almak. *Eğitim, öğretim, araştırma, geliştirme ile bilimsel uygulamada dünya standartlarına uymak. *Öğrenciye bilgi yüklemek yerine çağımızın teknolojisinden yararlanarak onlara bilgiye ulaşmanın yolunu göstermek. *Toplumun tüm kesimleriyle bütünleşerek ülkemizin ve yöremizin bilim, teknoloji ve kültür hayatına katkıda bulunmak. *Yılda en az bir kez de olsa bilim fuarı açmak *İlimizde gözde bir müzik merkezi olmak konser ve benzeri etkinlikler yapmak. *Resim alanında da öncü olmak ve sergiler düzenlemek. *İlimizde kültürel ve sanatsal faaliyetlerde bulunmak.
MİSYON : *Öğrencilerimizin, Atatürkçü düşüncenin ışığında Atatürk inkılaplarını benimseyen; vatanını, milletini, bayrağını, insanını ve cumhuriyetini seven; üretken nesil olmalarını sağlamak. *Katılımcı, özgür ve evrensel bir kurum olarak; bölgemiz ve dünyamız için bilime, eğitime ve sanata katkıda bulunmak. *İnsanlığın refahı ve mutluluğu için bilgi üretecek, çağdaş, üretilen bilgi ve teknolojiyi toplumun menfaatine sunan ve ülkesine her şeyin üzerine tutan gençler yetiştirmek. *Hedef kitlemizdeki öğrencilerin zeka, yaratıcılık, sanat, liderlik kapasitelerini belirleyerek; özel akademik alanlarda yaşıtlarına göre yüksek performans gösteren ve konunun uzmanları tarafından üstün veya yetenekli olduğu belirlenen öğrencilerimize yaşantısal bir eğitim vermek. *Hedef kitlemizdeki üstün veya özel yetenekli öğrencilerimizin bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak.
BAŞARILAR :

Öğretmen :16
Öğrenci :273
Derslik :6
Atölye-İşlik :1
Konferans Salonu :1
Kimya Laboratuvarı :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Oyun Odası :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1835
Revir:1
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler : 15:30´da başlar, 20:15´de sona erer.
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Minibüs duraklarından kalkan Karşıyaka mahallesi minibüsleri/otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır. Yaklaşık olarak 10 dakikada merkezimize ulaşmak mümkündür.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Cumhuriyet Meydanına yaklaşık olarak 3km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :